Stickgarn och virkgarn

Stinas Garn i Älvdalen

Stickgarn

Vi på Stinas Garn i Älvdalen har specialiserat oss på att saluföra bomullsgarn, eller stickgarn som det också kallas. Alla våra garner är noga utvalda för att det skall passa smaker och plånböcker.

Några av de stickgarner som vi har är Alpacka, Syntetgarn, Bomullsgarn och Ullgarn. Alla garner finns i massor av olika färger och vi gör allt för att du som kund skall ha ett så stort utbud som möjligt när du handlar garn hos oss.

Att sticka mår man bra av visar olika studier. Man lugnar ner sig och förebygger och lindrar stress, oro med mera. Så pröva på att sticka nästa gång du känner dig stressad.

Virkgarn

Vi på Stinas Garn i Älvdalen har också ett stort sortiment av Virkgarn i alla dess olika former. Olika tjocklekar och färger finns för att det skall passa de kreationer som just du vill göra. Vi försöker att ha ett stort sortiment som skall passa alla smaker och plånböcker.

Om du vill kan du handla alla garner i vår webshopp som du hittar här eller om du vill komma förbi vår butik i Näset, 5 km ifrån Älvdalen